Vi respekterer dit privatliv

Vi ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt din ret til at have kontrol over denne information. Her er en beskrivelse af vores Privatlivspolitik.  

Politik

Vi bestræber os på at opfylde den høje standard påkrævet af Den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR – General Data Protection Regulation). Vi respekterer således dine personlige oplysninger. Vi har vil aldrig udlevere dem til tredjeparter.  

Data vi gemmer

Som anonym besøgende på vores side gemmer vi intet. Hvis du logger ind, eller forsøger at logge ind på vores side, benytter vi cookies i din browser til at gemme din logind og browser temporær data til at vise dig dynamiske beskeder. Som medlem af grundejerforeningen gemmer vi dit navn, evt. anden bopæls adresse, telefonnummer og email så længe du er beboer eller ejer en matrikel her. E-mailen er obligatorisk og benyttes til at sende vigtig information så som f.eks. opkrævning af kontingent. Dit navn og telefonnummer er relevant information så vi som naboer kan kontakte hinanden. Beboere på Hagenæs gives derfor adgang til disse oplysninger, beskyttet ved login, så de kun er synlige for personer hvis email også er at finde på oversigten.  

Fotos

Vi bestræber os på at få din mundtlige accept inden billeder af dig og/eller din ejendom vises her på sitet. Du kan til en hver tid bede om at få fjernet disse.  

Sådan gør du

Kontakt webmaster for at
  • Rette/tilføje i dine personlige oplysninger Navn, telefonnummer eller email
  • Få fjernet billeder du ikke vil acceptere vises på sitet
  • Få fjernet oplysninger du ikke mener vi har ret til at have på hjemmesiden (f.eks. ved fraflytning)
Hagenæs april 2022 / Formanden